Zaujímavá príležitosť pre majiteľov firiem......je čas urobiť zmenu....

17.11.2010 12:45
Každá firma stojí a padá na dobrých zamestnancoch,  kvalitných dodávateľoch, spoľahlivých odberateľoch a korektných obchodných partneroch.

Koniec roka býva tým správnym obdobím, kedy ako majitelia firiem môžete týmto ľuďom prejaviť Vašu vďaku a spolupatričnosť. 

Rozdávate im reklamné perá, zapaľovače a rôzne iné darčekové predmety. 

A čo tak tento rok urobiť zmenu.

Darček v podobe spoločenskej hry. Darček, čo sa nestratí v spleti iných reklamných a darčekových predmetov. Darček, ktorý aj po rokoch bude pripomínať, že si ich niekto ocenil a že uznal jeho prácu. Darček, ktorý si nebude užívať len sám, ale aj jeho rodina, príbuzný a priatelia. Darček, ktorý si zoberie so sebou keď sa bude chcieť zabaviť a stráviť príjemné chvíle v kruhu svojej rodiny a známych.

Darček, ktorý môže dokonca utužiť pracovný kolektív, keď budú hrať hry na firemných stretnutiach a súťažiť, kto je v tej ktorej spoločenskej hre preborník. Spoločenská hra je najlepším pojítkom medzi ľuďmi. Tam sa utvárajú nové priateľstvá, ale aj utužujú tie staré. Tam, kde sa hrajú spoločenské hry, nie je miesto na na klasické  hádky. Práve naopak. 

Ak odmeňujete svojich zamestnancov a partnerov  a chcete urobiť zmenu, napíšte nám na: klaun.game.edition@gmail.com.

V čo najkratšom čase sa s Vami spojíme a navrhneme vhodnú spoločenskú hru od nášho vydavateľstva a dohodneme podmienky pre Vašu firmu.